ادویه های مفیدی که بایددرهر آشپزخانه ای باشد

ادویه های مفیدی که باید در هر آشپزخانه ای باشد

مهم نیست که چگونه و چه بپزید ، ادویه جات یکی از مهمترین عناصر آشپزخانه شما است. آنها روشی سریع برای افزودن عطر و طعم زیاد به هرچه در دست دارید، هستند. از سبزیجات بو داده گرفته تا سینه مرغ همگی برای خوش طعم شدن نیاز به ادویه دارند. ولی بسیاری از خانم ها دوست دارند بدانند که چه ادویه‌جاتی برای آشپزخانه آن‌ها واقعا ضروریست؟

ادویه‌ های مفید در آشپزخانه:

خبر خوب این است که شما برای شروع به ادویه های مختلف زیادی احتیاج ندارید و بسته به آنچه می خواهید آشپزی کنید،تهیه کنید. ادویه جات ممکن است گران باشند ، اما وقتی در یک مکان تاریک و خنک نگهداری می شوند، مدت زیادی دوام می آورد و وقتی به این فکر می کنید که برای بیشتر غذاها چقدر ادویه استفاده می کنید، در نهایت غذای لذیذی خواهید داشت.

فلفل سیاه:

اگر در خانه آشپزی کنید، می بینید که تقریباً برای هر غذای خوشمزه، فلفل سیاه زیاد استفاده می شود. خرید فلفل سیاه بصورت کامل به این معنی است که روغن های موجود در فلفل به همین سرعت تجزیه نمی شوند و طعم را برای مدت طولانی تری حفظ می کنند. دانه های فلفل سیاه ساده، بسیار عالی هستند و می توانید با کمک دستگاه های کوچک آسیاب خانگی هر زمان که قرار باشد از آن استفاده کنید، بهره مند شوید. اینگونه خاصیت خود را از دست نمی دهد و همیشه مطلوب و موثر واقع خواهد شد.

ادویه زیره:

زیره ادویه ای است که فوق العاده و همه کاره است. خواص دارویی زیادی دارد. جولی گولد ، مدیر بازاریابی جزایر ادویه ، گفت: “به طور طبیعی از نظر روغن غنی است و برای داشتن چنین ادویه ای به مقدار متناسبی می توانید استفاده کنید. کامل شدن زیره و خرد کردن آن در صورت لزوم بسیار عالی است و اگر فقط در زمان استفاده آسیاب شود، اثر بیشتری داشته و بهتر است. (این یک ماده اساسی در بسیاری از ترکیبات ادویه جات مانند پودر کاری و پودر چیلی است. اما اگر واقعاً وقت و انرژی برای این کار ندارید ، یک بطری کوچک زیره آسیاب گزینه خوبی است. آن را به ماکارونی اضافه کنید سبزیجات کبابی ، یا رشته فرنگی بره بادمجان و تمامی غذاهایی که نفاق هستند با کمک زیره ترکیب عالی خواهند شد.

ادویه فلفل قرمز:

اگر در وعده های غذایی خود کمی ادویه استفاده می کنید ، فلفل قرمز را حتما درنظر بگیرید. تکه های فلفل قرمز خرد شده معمولا در فست فودی ها مشاهده می شود. یکی از پرمصرف ترین ادویه ها فلفل قرمز است. کمی گرما برای بسیاری از غذاها تهیه کنید زیرامفید است، مخصوصا غذاهایی که طبعی کاملا سرد دارند.

زردچوبه:

می رسیم به ادویه ای که هر آنچه درباره خواص آن بگوییم باز هم کم است. یک ادویه کاملا دارویی که اگر جزء ادویه جات عمده آشپزخانه خود قرار دهید، کار خوبی کرده اید.
زردچوبه یک ماده ضروری واقعی است. گولد گفته: ممکن است ادویه قابل توجه و نارنجی زرد را به دلیل استفاده در آشپزی هندی و تایلندی یا در روند غذاهای سلامتی بشناسید ، اما می توانید مزایای بیشتر از آن داشته باشد. زردچوبه بخشی از خانواده زنجبیل است و طعمی روشن، گلی و ملایم دارد. زردچوبه با کیفیت خوب یک نقش آفرین واقعی در آشپزخانه است.

دارچین:

در حالی که دارچین یک عنصر مهم در پخت و پز است، همچنین برای پروژه های شور و عنصر در بسیاری از مخلوط ادویه ها مفید است. گولد خاطرنشان کرد که تفاوت منشا بین دارچین برای طعم آن مهم است. “بیشتر آمریکایی ها به دارچین اندونزیایی عادت دارند که دارای آن طعم لطیف و چوبی است. اگر به دنبال دارچین تند هستید، به طعم یک آب نبات Red Hot فکر کنید. می خواهید به دنبال دارچین ویتنامی باشید. ” از آن برای تهیه پنکیک رول دارچین استفاده کنید. در کل این ادویه نیز از خواص بسیار زیادی برخوردار بوده و طبعی گرم دارد. مخصوصا در روزهای سرد زمستانی برای جلوگیری از سرماخوردگی گزینه مفیدی است

پونه کوهی:

پونه کوهی خشک یک ادویه اساسی در بسیاری از غذاهای مدیترانه ای و آمریکای لاتین است و یکی دیگر از آن ادویه هایی است که در سالن های پیتزا فروشی مشاهده می کنید. عطر و طعم آن گرم و کمی تلخ است و آن را به یک ادویه عالی برای انواع مختلفی مانند میگو کبابی ، مرغ سوخاری یا فقط روی سیب زمینی برشته یا گوجه فرنگی خام پاشیده تبدیل می کند. این ادویه کاملا داروییست و می توانید به صورت فله نیز آن را تهیه کنید.

ادویه هل:

در واقع هل یک طعم دهنده عالی برای حلوا، مربا و کیک است. شما ممکن است از طریق برنامه های شیرینی پزی با این ادویه آشنا شده باشید اما بسیاری از دستورالعمل های هل خوش طعم در غذاها نیز وجود دارد. شما می توانید هل را بصورت دانه تهیه کرده و در هنگام استفاده آن را آسیاب کنید تا اثربخشی خود را کاملا حفظ کند.

ادویه خردل:

عطر و طعم تند و داغی که از بطری خردل برون می‌ زند، دیده اید؟ این از دانه خردل ناشی می شود. ادویه کامل دیگری که داشتن آن فوق العاده است. این دانه ها آسیاب شده و همراه با غذاهای پنیر دار مانند پیتزا یا غذای سبزیجات استفاده می شود. طعم بی نظیری به غذا داده و بسیار خوشمزه است. از همین دانه ها سس خردل را درست می کنند اما باید حواستان باشد که سس آن اصل باشد.

ادویه کاری:

ادویه دیگری که پیشنهاد می شود در آشپزخانه خود داشته باشید، پودر کاری است.
پودر کاری ترکیب محبوب هندی است که حداکثر 20 ادویه از قبیل گشنیز، زردچوبه، زیره، شنبلیله و فلفل چیلی دارد. از این ترکیب در بسیاری از غذاهای آسیای جنوبی استفاده می شود. ما آن را در سالاد مرغ سوخاری ، تخم مرغ های شیطانی ، سوپ هویج مورد استفاده قرار می دهیم.

ادویه زنجبیل:

زنجبیل یک ادویه عالی در آشپزخانه است که اغلب در غذاهای هند ، چین ، ژاپن ، ویتنامی و بسیاری از غذاهای آسیای جنوبی استفاده می شود. از زنجبیل ساییده شده اغلب برای طعم دادن به کلوچه ها ، کراکرها ، کیک ها و البته نان زنجبیلی استفاده می شود. همچنین می تواند برای نرم کردن گوشت مورد استفاده قرار گیرد و افزودنی خوبی برای سبزیجات ریشه است. این ادویه کاملا گرم بوده و ترکیب آن با دارچین می تواند دردهای شکمی را تسکین بخشد.

امداد خودرو اردبیل خریدار ضایعات خودروبر اردبیل قیمت میلگرد دستگاه آب گوجه گیری خرید ضایعات آهن